Pers & Media

'The gentleman is back.' Op de sofa bij ROB-tv over de herfst/wintermode 2017-2018

'The gentleman is back'. Met dat thema geeft Bart Debbaut, zaakvoerder van mannenmode De Gouden Schaar tekst en uitleg bij de nieuwe trends in de mode voor de herfst en de winter 2017-2018. Uitzending van 30/9 en 1/10 bij de regionale zender ROB-tv. 

 

op de sofa bij ROB-tv (Cocktail 22/23 april 2017)

In het programma Cocktail bij ROB-tv gaf zaakvoerder Bart tekst en uitleg over de nieuwe trends in de mannenmode voor lente/zomer 2017. HIj vertelt er ook over zijn nieuwe thriller, Sudoku, die recent verscheen bij uitgeverij Lannoo. Het interview werd uitgezonden in het weekend van 22 en 23 april 2017.

 

ROB-tv over de pop-up-expo 'Mannenmode 20ste eeuw'

ROB-tv besteedde op 5 april in het journaal aandacht aan de pop-up-expo 'Mannenmode in de vorige eeuw', die De Gouden Schaar heeft opgesteld in de etalages van de Veemarkt nr 5, links van de winkel.

Bekijk hier het leuke verslag, met aangepaste muziek.

 

 

Over de start van de winterkoopjes op 2 januari 2017 bij VTM

Op maandag 2 januari 2017 was De Gouden Schaar uitzonderlijk open voor de start van de winterkoopjes. VTM-Nieuws kwam een kijkje nemen voor een reportage over start van de winterkoopjes/solden. Bekijk hier de reportage uit het VTM-nieuws van 2 januari. 

Op de sofa bij ROB-tv over lente/zomer 2016

Zaakvoerder Bart Debbaut gaf op 19 maart op de sofa bij ROB-tv tekst en uitleg over de nieuwe lente/zomercollecties 2016 bij Mannenmode De Gouden Schaar.

 

90 jaar DE GOUDEN SCHAAR!

Lees HIER alles onze 90-jarig jubileum!

 

Alle hens aan dek: DGS op het VTM-nieuws (winterkoopjes)

Onderstaand filmpje gaat over de voorbereidingen voor de winterkoopjes die op zaterdag 2 januari 2016 starten. Zaakvoerder Bart Debbaut bracht daarvoor op nieuwjaarsdag een tijdje door in de winkel. 

(uitgezonden VTM-nieuws, vrijdag 1 januari 13u, 17u45 en 19u00)

 

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Bij ROB-tv op gesprek over de najaarscollectie 2015

Op de sofa bij ROB-tv, in gesprek over de najaarsmode 2015 in De Gouden Schaar. 

 

Kweikersetalage

Leuk artikel in Het Laatste Nieuws over onze Kweikersetalage n.a.v. de Kweikersparade van 10/10/2015 in Tienen.

DGS mag exclusief T-shirts Vive le Vélo verkopen - HLN 18 juni 2015

Mooi artikel in Het Laatste Nieuws van 18 juni 2015 over de exclusieve T-shirts Vive le Vélo in De Gouden Schaar.

De Gouden Schaar beatboxt erop los

De Gouden Schaar maakte een nieuwe, originele reclamespot die vanaf juni 2015 te zien is op ROB-tv, de regionale zender van Oost-Brabant. We werkten voor de spot samen met Beatboxer BBG, top 5 in België op vlak van beatboxen. Jelena en Merel, allebei 11 jaar, zijn samen met de beatboxer de sterren van de reclamespot. Hieronder kan je de spot bekijken. De spot werd geregisseerd door Roland Javornik, in een concept van Youssef Joumani. 

WK-etalage in Rondom Tienen

Onze WK-etalage valt duidelijk in de smaak. Ook bij de redactie van Rondom Tienen. Hieronder het artikel uit de editie van 18 juni 2014. Onderaan nog de grote foto van onze etalage. 

Piso Modeshow

Artikel in De Streekkrant van 13/2/2014 over de modeshow van Piso Tienen, waaraan ook De Gouden Schaar (zie foto) deelnam.

ROB-tv interview over herfst/wintercollectie 2013-2014

Interview op ROB-tv over herfst/wintermode 2013-2014.

De Gouden Schaar stuurt klanten naar AP Marina

Artikel in Het Laatste Nieuws van 21 september 2013 over de avant-première van Marina. Alle info over dit evenement kan je hier lezen.

Rondom Tienen

Rondom Tienen, het huis-aan-huis-blad van 'Het Nieuwsblad' besteedde in het nummer van 18 september 2013 aandacht aan 'De Gouden Schaar'.

Unizo Ondernemersparlement

Op 3 maart 2013 nam Bart Debbaut, zaakvoerder De Gouden Schaar, deel aan het Unizo-ondernemersparlement. 333 ondernemers bespraken er in 16 'parlementcommissies' verschillende thema's (belastingen en fiscaliteit, loonkost en arbeidsmarkt, sociale zekerheid en vergunningenbeleid). Er werd een aantal resoluaties goedgekeurd die vervolgens werden voorgelegd aan 4 Vlaamse partijvoorzitters.

Een van de uitspraken van Bart werd opgenomen in Z.O.magazine, het ledenblad van Unizo (nr 5 van 15 maart 2013).

 

Reclamecampagne met Co.Lab in Het Nieuwsblad

Ook Het Nieuwsblad had op 5 maart 2013 aandacht voor de reclamecampagne van De Gouden Schaar i.s.m. Belgium's Got Talent-finalist Co.Lab. Als je doorklikt, lees je trouwens alles over deze campagne en kan je ook het resultaat bekijken. 

Reclamecampagne met Co.Lab in Het Laatste Nieuws

Het Laatste Nieuws besteedde in haar krant van vrijdag 1 maart aandacht aan de reclamecampagne die De Gouden Schaar opzette in samenwerking met dansformatie Co.Lab.

Meer info over deze campgane vind je trouwens hier!

Nieuwe reclamecampagne met Co.Lab

Voor de nieuwe reclamecampagne ging De Gouden Schaar in zee met dansformatie Co.Lab, finalisten van Belgium's Got Talent 2012. Reclamespots zijn vaak nogal saai en voorspelbaar, vonden we. Daarom gingen we op zoek naar leuke invalshoeken om onze winkel op een originele manier in de kijker te zetten. Eerder al lieten we onze twee kinderen een spot opnemen, met veel succes overigens. We kregen er heel leuke reacties op. Voor de nieuwe spots hebben we aan 5 dansers van Co.Lab gevraagd om 4 verschillende choreografieën uit te voeren, telkens in aangepaste kleding uit onze zaak.

De dansers van Co.Lab zijn trouwens niet van de minsten: ze hebben allemaal heel wat podiumervaring opgedaan en geven ook professionele danslessen. Bovendien hebben enkelen van hen in het verleden ook al deelgenomen aan de bekende televisieprogramma’s So You Think You Can Dance en Move Like Michael Jackson. Hoogtepunt van de dansformatie was hun meer dan verdiende finaleplaats in Belgium’s Got Talent 2012.

Ook de pers (artikel Het Laatste Nieuws // artikel Het Nieuwsblad) besteedde aandacht aan deze originele campagne.

Bekijk hier de 4 spots. 

powered by prosite | design by Joumani