No Balls, No Glory (i.s.m. Melchior) – Personal Shopping

Ga je trouwen in 2025? Kijk je uit naar een groot evenement waar je wil stralen? Begin je aan binnenkort aan een nieuw zakelijk avontuur? Of wil je gewoon eens graag shoppen op een originele manier?

Schrijf je dan in voor No Balls, No Glory, een uniek concept van personal shopping bij De Gouden Schaar in samenwerking met sterrenrestaurant Melchior. Nodig drie vrienden uit voor een gezellige avond carambole op de prachtige Toulet Napoleon biljarttafel (uit 1880) in onze winkel op de Veemarkt in Tienen.

Jullie spelen per twee, terwijl de andere twee mannen onze stijlvolle collectie verkennen, kleding passen en zelfs een op maat gemaakt pak kunnen laten samenstellen. Na het eerste partijtje draaien we de rollen om, zodat iedereen kan spelen en zijn outfit kan uitzoeken.

Geniet intussen van heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door sterrenrestaurant Melchior. Voor deelname aan een van deze unieke avonden betaal je slechts 30 euro per persoon! Maar we betalen je dit bedrag graag terug in de vorm van een kledingcheque van onze winkel. En wie het biljarttoernooi wint, ontvangt een extra cadeaubon van 75 euro!

Inschrijven kan via degoudenschaar@skynet.be. Bezorg ons de datum van jouw voorkeur en vergeet niet je naam en telefoonnummer, evenals die van je vrienden te vermelden. We nemen snel contact met jullie op! Wees er snel bij, er zijn voorlopig maar drie avonden beschikbaar.

En onthoud: voor je kleding, je stijl en je imago geldt altijd het volgende: No Balls, No Glory!

De beschikbare data voor deze unieke, personal shopping zijn:

  • Dinsdag 12 november – 18.30 uur
  • Dinsdag 26 november – 18.30 uur
  • Dinsdag 10 december – 18.30 uur

Als dit concept aanslaat, zullen we ook volgend jaar weer enkele data vrijgeven!

Heb je nog vragen over dit concept? Bel ons op 016 81 14 06 of 0476 28 93 64 (Bart).

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Etalage oktober 2024

Eind september, en onze etalage voor oktober is al klaar. We hebben namelijk twee open zondagen voor de boeg (29 september en 6 oktober, telkens van 13.00 tot 17.00 uur) en we willen jullie uiteraard veel laten zien. De etalage toont – denken we toch – perfect waar we voor staan: stijlvolle en sportieve mannenmode. Voor elke man, voor elke gelegenheid. Laat je inspireren door alle foto’s.

Lees meer »

Acht outfits voor een mooie nazomer

Geniet van de laatste dagen van de nazomer, terwijl we langzaam richting de herfst gaan. Om deze overgang stijlvol door te komen, hebben we speciaal voor u 8 prachtige outfits geselecteerd. Ontdek ze allemaal!

Lees meer »