Luxueuze trio-set Italiaanse kruiden bij Bugatti

Kledingmerk Bugatti geeft onze winkel de mogelijkheid een mooie actie aan te kondigen: bij aankoop van minimum € 200 uit de collectie van Bugatti (hemden, pulls, broeken, cardigans, jassen, …) krijg je van ons een mooie trio-set Italiaanse kruiden cadeau. Opgelet: het aantal sets is beperkt, dus wacht zeker niet te lang om van deze actie te kunnen genieten.

Luxueuze trio-set Italiaanse kruiden bij Bugatti 1
Luxueuze trio-set Italiaanse kruiden bij Bugatti 2

Deel dit bericht:

Meer nieuws

No Balls, No Glory (i.s.m. Melchior) – Personal Shopping

Ga je trouwen in 2025? Kijk je uit naar een groot evenement waar je wil stralen? Begin je aan binnenkort aan een nieuw zakelijk avontuur? Of wil je gewoon eens graag shoppen op een originele manier?

Schrijf je dan in voor No Balls, No Glory, een uniek concept van personal shopping bij De Gouden Schaar in samenwerking met sterrenrestaurant Melchior. Lees er hier alles over!

Lees meer »

Etalage oktober 2024

Eind september, en onze etalage voor oktober is al klaar. We hebben namelijk twee open zondagen voor de boeg (29 september en 6 oktober, telkens van 13.00 tot 17.00 uur) en we willen jullie uiteraard veel laten zien. De etalage toont – denken we toch – perfect waar we voor staan: stijlvolle en sportieve mannenmode. Voor elke man, voor elke gelegenheid. Laat je inspireren door alle foto’s.

Lees meer »

Acht outfits voor een mooie nazomer

Geniet van de laatste dagen van de nazomer, terwijl we langzaam richting de herfst gaan. Om deze overgang stijlvol door te komen, hebben we speciaal voor u 8 prachtige outfits geselecteerd. Ontdek ze allemaal!

Lees meer »